تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۸ جوزا ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۵۷
کد مطلب : 113271
دو تن از استادان دانشگاه غزنی به ظن فساد اداری و بدون محاکمه سرشان تراشیده شد
نصیر احمد آرین و حبیب کاشفی، استادان دانشگاه غزنی از سوی ماموران اداره امنیت ملی و دادستانی ولایت غزنی به اتهام فساد اداری دستگیر شدند و سرشان تراشیده شد.
دادستانی استیناف ولایت غزنی این عمل را تایید نیز تایید کرده است.
عبدالرشید عابد، رییس دادستانی استیناف غزنی به خبرنگار ولایتی خبرگزاری صدای افغان گفته است که این استادان به جرم جعل اسناد و تزویر به زندان فرستاده شده بودند و سرشان تراشیده شده است.
آقای عابد گفته است که اسناد کافی علیه این استادان موجود می باشد.
استاد نصیر احمد آرین، استاد دانشگاه غزنی اما می گوید که این دستگیری بر اساس یک اتهام ناحق صورت گرفته است و خلاف قانون می باشد.
آقای آرین اظهار می کند که در هیچ قانونی و در هیچ کشوری مرسوم نیست که یک استاد را از داخل دانشگاه بدون حکم جلب و اطلاع قبلی دستگیر کند.
وی تصریح کرد که مشکل اصلی این اتفاق ریشه در قضیه شش سال پیش دانشجویان محروم شده دانشگاه غزنی دارد.
حبیب الله کاشفی، یکی دیگر از استادان دانشگاه غزنی می گوید که در سال ۱۳۸۹ تعدادی از شاگردان دانشگاه غزنی محروم شده بودند و از امتحان دانشگاه بازماندند اما بعد از نامه نگاری های دانشگاه و وزارت از این دانشجویان در چانس دوم امتحان گرفته شد.
وی گفت: اکنون یکی از آن شاگردان -اکبر بهادری- در دانشگاه غزنی کارمند می باشد و به گفته استادان و به نقل از وی، بهادری برادرزاده علی اکبر قاسمی نماینده مردم غزنی می باشد.
روز گذشته به ادعای این کارمند دانشگاه غزنی بدون اطلاع و حکم جلب –به ادعای استادان- دو تن از استادان دانشگاه غزنی بازداشت شدند و به محض رسیدن به داداستانی به اتهام فساد اداری به زندان فرستاده شدند و سرشان تراشیده شد.
آرین در قسمتی دیگر از سخنانش گفت که به حمایت مردم و تعدادی از استادان قرار بود که به حیث رییس دانشگاه غزنی منصوب شود که بهادری علیه وی دسیسه کرد و اداره داداستانی از وی در مورد مدرک تحصیلی اش پرسیده است .
وی این عمل دادستانی را توهین به وزارت تحصیلات عالی می داند.
او اضافه کرد که وزارت تحصیلات عالی زمانی که فردی را به حیث استاد در دانشگاهی می گمارد بر اساس مدرک تحصیلی انتخاب می کند و هیچ مرجعی حق بازجویی ندارد.
از سوی دیگر حبیب کاشفی ادعا می کند که بهادری سالهای قبل از وی درخواست کامیاب ساختن تعدادی از دانشجویان را کرده بود اما نسبت اینکه آنان کریدیت کافی را نگذرانده بودند و به گفته کاشفی استدلال کرده که این کار از توانش بالا و غیر قانونی است. اما بهادری به وی هشدار داده است در صورت قبول نکردن عواقب بدی در انتظارش خواهد بود.
گفتنی است که اداره امنیت ملی غزنی از عملکرد نیروهای این اداره از استادان و مردم معذرت خواسته است و گفته است که بعد از ارسال اسناد و نامه هایی اتهام این دو استاد از سوی این اداره به دادستانی فرستاده شده بود.
ماموران دادستانی نیز بی درنگ متوصل به این اقدام شده اند و بعد از اطلاع اداره امنیت ملی از موجودیت نواقص و موثق نبودن اسناد دوباره از اداره دادستانی خواسته است که این افراد رها شوند.
اما استادان مدعی هستند که بدون اینکه مدت زمان قانونی نظارت شان را طی کنند چرا به زندان انتقال داده شده اند؟
آنان از مقام های دولتی – وزارت تحصیلات عالی و ریاست جمهوری- می خواهند که به صورت جدی این قضیه را پیگیری و از حقوق استادان دفاع کنند.
https://avapress.com/vdccm1qss2bqsi8.ala2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما