تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۷ جوزا ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۰۳
کد مطلب : 127636
مکتب تربیتی رمضان و تحولات فکری و روحی ناشی از روزه
حجت الاسلام و المسلمین حبیب الله زکی، رییس بنیاد فرهنگی علمی و اجتماعی موعود، در مصاحبه ی اختصاصی با آوا، گفت: برنامه های مختلف رمضانی، با رویکردهای دینی، تاثیرات شگرفی در تحول روحی و فکری شخص روزه دار دارد.
به گفته این عالم دینی، مکتب تربیتی رمضان، این اقتضا را دارد که همه ی مسلمانان به آن رو بیاورند و با امساک وروزه داری و همچنین نیایش و دعا و عبادت از این فرصت زمانی برای شکوفایی زندگی معنوی بهره برداری نمایند.
این عالم دینی در ادامه سخنان خود با اشاره به وضعیت موجود در کشور نیز اظهار داشت: مردم افغانستان در حالی از رمضان استقبال می کند و در شرایطی قرار دارند که تبلیغات دشمن از درو دیوار و از زمین و آسمان این آب و خاک می بارد و قلب روح و روان جوانان را مورد آماچ قرار می دهد، بنا براین رو آوردن جوانا و خانواده ها به خصوص در ماه مبارک رمضان به اعتقادات دینی و اسلامی، یک ضرورت جدی می باشد.
او همچنان گفت: هرچند مردم افغانستان هنوزهم به مسایل دینی و اعتقادی باورمند هستند و با وجود تمام سنگ اندازیهای دشمن از طریق راه اندازی پروژه های گوناگون افراط گرایی، خشونت زایی و ترویج بد اخلاقی ها، بازهم نسبت به مسایل ارزشی حساس هستند و نمی خواهند کسی به مقدسات شان اهانت کند، اما درعین حال هر ازگاهی تیر دشمن نیز به هدف اصابت کرده و عده ی را بسوی خود می کشاند.
به گفته این پژوهشگر دینی و اسلامی، درعین اینکه اکثر مردم افغانستان خود ارزشگرا و باورمند هستند، نیاز به کار بیشتر است و باید تبلیغات وتلاشهای زیادی صورت بگیرد و بیشتر کوشش شود تا فرهنگ و مفاهیم قرآنی و دستورات و احکام آن و همچنین سنت رسول خدا و ائمه معصومین(ع) در اذهان جوانان جای داده شود.
به عقیده آقای زکی، بی توجهی نسبت به نسل جوان از سوی خانواده ها و همچنین حکومت، برای آینده افغانستان خطرناک است، پس تا فرصت از دست نرفته باید برای این نیروی حیاتی و کاری جامعه کاری انجام داد.
این گفته ها درحالی بیان می شود که قشر جوان افغانستان افزون بر اینکه درحال حاضر به لحاظ اعتقادی آسیب پذیرهستند، به دلیل نبود استراتیژی معین از سوی دولت برای جلب و جذب آنان در ادارات دولتی عده ی زیادی سرگردان هستند و از بی کاری و بی برنامگی به دام دشمن می افتدد.
و ازطرف دیگر عدم ظرفیت سازی واشتغال زایی از سوی حکومت، سرنوشت هزاران جوان افغان را درحالت ابهام قرار داده است.
هرچند از زمان آغاز به کار دولت وحدت ملی، معنیت جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ، چندین کمپاین اشتغالزایی و کاریابی را به راه انداخته است، اما به نظر می رسد که همه نمادین بوده و تا کنون نتیجه ملموسی در پی نداشته است.
https://avapress.com/vdcc1mqse2bqie8.ala2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما