تاریخ انتشار :جمعه ۱۱ سرطان ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۱۳
کد مطلب : 128175
"محمود افخمی" رشیدی سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هرات
"محمود افخمی" رشیدی سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هرات
صدها تن از علما، روحانیون، مدرسین حوزه و دانشگاه، فرماندهان ارشد جهاد، مقام‌های دولتی و دیگر اقشار هرات، شب گذشته مهمان سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هتل ارگ هرات بودند.
به گزارش آوا، در این ضیافت مهمانی که به منظور تجلیل و تکریم از ماه رمضان برگزار شده بود، بر تحکیم روابط و اتحاد در بین امت اسلامی تاکید شد.

"محمود افخمی رشیدی" سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هرات گفت که ماه رمضان ماه بندگی خالصانه و فرصت دوباره برای بازگشت از گناه به سوی نیکی و پرهیزگاری است.

وی افزود: ماه رمضان، ماه وحدت و برابری است، لذا مسلمانان باید از این فرصت استفاده کرده و توجه جدی به فقرا و مظلومان داشته باشند.

او گفت که در کشورهای منطقه و مخصوصا افغانستان مردم مستضعفی حضور دارند و چه خوب است که در این ماه ثروتمندان مسوولیت دینی خویش را ادا کرده تا دیگر فقیری در جامعه نباشد.

وی در ادامه‌ی سخنانش به تشریح ناهنجاری‌های موجود در برخی از کشورهای اسلامی پرداخت و افزود که متاسفانه امسال نیز در ماه رمضان شاهد جنگ در برخی از کشورهای اسلامی هستیم.

وی گفت که این جنگ‌ها براساس برنامه‌ای از پیش تعیین شده بر مسلمانان تحمیل شده تا میان آنان تفرقه ایجاد کنند.

او افزود که که جای تاسف است که در این شرایط می‌بینیم برادران و خواهران هر روز زیر بمباران‌ها به شهادت می‌رسند.

سرکنسول ایران در هرات خاطر نشان ساخت که ماه رمضان فرصت خوبی بود که بزرگان جهان اسلام نشسته و پیرامون موضوعات صلح، اخوت و برادری میان جامعه ی اسلامی گفتگو داشته و راهکار پیدا کنند اما اینگونه نشد و هنوز هم جهان اسلام در آتش جنگ توسط استکبار جهانی می سوزد

این مقام بلند پایه‌ی ایرانی تاکید کرد که امیدواریم که علمای جهان اسلامی در راستای صلح، اخوت و برادری تلاش کنند.

افخمی ضمن تاکید بر اینکه قرآن کریم بهترین راهنمای بشریت است، افزود که باید تمام مسلمانان از دستورات این کتاب الهی پیروی کرده و با سرمشق گرفتن از آن زندگی بهتری را در جامعه ی اسلامی رقم بزنند.

او همچنین از علما به عنوان کسانی که عاملین وحدت در جامعه‌ی اسلامی هستند یاد کرد و افزود که در افغانستان نیز همین علما باعث ایجاد وحدت و همبستگی میان شیعه و سنی شده‌اند و هیچ اختلافی که باعث نفاق و پراکندگی امت اسلامی در این کشور شود، وجود ندارد.

او با تاکید بر اینکه این صمیمیت و یک‌رنگی در دیگر کشورها دیده نمی‌شود افزود که باید قدر این نعمت الهی دانسته شده و در تقویت این روحیه و انتقال آن به نسل‌های بعد، کار شود.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هرات تاکید کرد که دشمنان اسلام همیشه در کمین هستند تا از هر راهی بتوانند میان مذاهب اسلامی و قومیت‌های مختلف تفرقه ایجاد کنند، افزود که مردم مسلمان افغانستان بخوبی این دسیسه‌ها را می‌شناسند و هرگز به آنان اجازه نخواهند داد تا با نام‌های مختلف و عوام فریب، باعث گسستگی این همبستگی شوند.

مسئول نمایندگی سیاسی ایران در هرات همچنین به روابط نیک جمهوری اسلامی افغانستان و جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود که روابط بسیار عالی میان دو کشور و مسوولان آن وجود دارد و هر روز شاهد توسعه‌ی این روابط و تحکیم بیشتر دوستی و صمیمت‌ها هستیم.

او در قسمتی از سخنانش به بیان بزرگ‌نمایی موضوع عقب نشینی دیوار کنسولگری ایران نیز اشاره کرد و گفت که برخی از رسانه‌ها و افراد غیر مسوول در این خصوص اظهار نظرهای غیرمسوولانه کرده که از نظر کنسولگری ایران در هرات درست نبوده و هیچ‌گونه استنادی ندارد.

سرکنسول ایران در هرات ضمن تاکید بر اینکه مسوولان دولت جمهوری اسلامی ایران در راستای بهبود وضعیت در افغانستان از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنند، افزود که در خصوص عقب نشینی دیوار این نمایندگی سیاسی و توسعه‌ی شهری و خدمات عمومی نیز با دولت جمهوری اسلامی افغانستان همکار هستیم.

وی گفت که پروسه‌ی عقب نشینی بخشی از ملک جمهوری اسلامی ایران در برنامه‌ی توسعه‌ی شهری هرات، تابع تشریفات و کنوانسیون‌های بین المللی است، بنابراین سرکنسولگری ایران آمادگی دارد تا پس از طی مراحل قانونی آن، این عقب نشینی را انجام دهد.

"محمود افخمی رشیدی" سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در هرات تصریح کرد که اسناد مالکیت این نمایندگی سیاسی کاملا شرعی و قانونی و تمامی پروتکل‌های پذیرفته شده در خرید ساختمان این نمایندگی سیاسی در هرات، رعایت شده و به دلیل وضاحت بیشتر این موضوع، یک کپی از مدارک مالکیت زمین را به مسوولان مربوطه در افغانستان ارسال شده است.

وی در پایان ضمن با اهمیت خواندن رابطه میان دو کشور گفت که حیف است این رابطه ی نیک با شیطنت‌های برخی از رسانه‌ها مخدوش شود.
https://avapress.com/vdcbzwb8srhb58p.uiur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما