تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۳ میزان ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۱۱
کد مطلب : 117186
تعریف جدید بانک جهانی از"فقر مطلق"
بانک جهانی اعلام کرده است که تا پایان سال ۲۰۱۵، آمار فقر مطلق برای اولین بار به زیر ده درصد جمعیت کل جهان کاهش پیدا خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری آوا، بانک جهانی برای تعریف فقر مطلق درآمد کمتر از یک دالر و ۹۰ سنت در روز را در نظر گرفته است. این رقم پیش از این یک دالر و ۲۵ سنت بود.

این بانک پیش‌بینی کرده است که نسبت جمعیتی که زیر خط فقر مطلق زندگی می‌کنند از ۱۲ و ۸ دهم درصد در سال ۲۰۱۲ به ۹ و ۶ دهم درصد کاهش یافته است.


به گزارش بی بی سی ،جیم یونگ کیم، رئیس بانک جهانی می‌گوید: "ما اولین نسل در تاریخ بشریت هستیم که می‌تواند به فقر مطلق پایان دهد."

به گفته بانک جهانی، رشد اقتصادی در کشورهای رو به توسعه و سرمایه‌گذاری در آموزش از عوامل اصلی کاهش آمار فقر مطلق در جهان بوده است.

با این حال آقای کیم اذعان کرده است که ادامه این روند کاری بسیار سخت خواهد بود. او کند بودن روند رشد اقتصادی در سطح جهان، وضعیت بی‌ثبات بازارهای مالی، درگیری‌های منطقه‌ای، آمار بالای بیکاری جوانان و افزایش تاثیر تغییرات محیط زیستی را از دلایل این دشواری خواند.

بانک جهانی هشدار داده است در کشورهایی که درگیر جنگ یا به شدت وابسته به صادرات کالاهای اساسی هستند، فقر در حال رخنه و نفوذ عمیق‌تر است.

این بانک به ویژه از افزایش تمرکز فقر در مناطق جنوب صحرای آفریقا به شدت ابراز نگرانی کرده است.

پیش‌بینی می‌شود نسبت کسانی که در این منطقه در وضعیت فقر مطلق زندگی می‌کنند از ۴۲ و ۶ دهم درصد در سال ۲۰۱۲ به ۳۵ و ۲ دهم درصد در پایان سال ۲۰۱۵ کاهش پیدا کند، اما این رقم همچنان نیمی از جمعیت فقیر دنیا را تشکیل می‌دهد.
https://avapress.com/vdcbwzb80rhb88p.uiur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما