تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۶ قوس ۱۳۸۸ ساعت ۱۹:۲۰
کد مطلب : 14728
کنفرانس ملی مبارزه با فساد اداری مطرح شد:

مبارزه با فساد اداری به حمايت جدي سياسي نيز نياز دارد

عکس ارشیو
عکس ارشیو
كارشناسان و مردم اين كشور كه توقعات زيادي از اين كنفرانس دارند، مي‌خواهند تا اقدامات جدي براي از بين بردن فساد اداري اتخاذ شود و قناعت جامعه بين‌المللي نيز با برداشتن قدم های عملي در اين رابطه، فراهم گردد
 صدها تن از اشتراك كنندگان كنفرانس ملي مبارزه با فساد اداري در پايان بحث‌هاي گسترده‌اي كه در خصوص جستجوي راه‌هاي بهتر مبارزه با فساد اداري ظرف سه روز در كابل داشتند، تأكيد كردند كه عدم حمايت از افراد مفسد و استفاده جو در دستگاه دولت و تقويت نهادهاي جامعه مدني مي‌تواند به فساد رو به افزايش اداري در افغانستان نقطه پايان بگذارد.

سمينار سه روزه مبارزه با فساد اداري كه با شركت حدود 400 تن از كارشناسان افغان و مقامات دولتي کشور در كابل برگزار شده بود امروز به پايان رسيد.
شركت‌ كنندگان اين سمينار در جريان اين سه روز در مورد راه‌هاي بهتر مبارزه با فساد اداري بحث‌هاي گسترده‌اي داشتند.
در قطعنامه‌اي پايانی اين سمينار، پيشنهادهايي به دولت افغانستان ارائه شده كه عملي شدن آن به باور شركت كنندگان مي‌تواند تا حدي به مشكل فساد اداري در افغانستان پايان دهد.

در پايان اين كنفرانس كه از روز سه شنبه آغاز شده بود قطعنامه‌اي نيز صادر گرديد كه در آن فهرست طولاني نيز از پيشنهادات ذكر شده است..
محمدياسين عثماني رئيس اداره عالي نظارت بر تطبيق استراتژي مبارزه با فساد اداري گفت كه اين مبارزه به حمايت جدي سياسي نيز نياز دارد.
اداره عالي نظارت بر تطبيق استراتژي مبارزه با فساد اداري كه ابتكار برگزاري اين كنفرانس را داشت گفته است كه پيشنهادات و نتايج بحث‌هاي اشتراك كنندگان را به حكومت مي‌سپارد و در عين حال براي تقويت استراتژي مبارزه با فساد اداري از آن استفاده خواهد شد.

اشتراك كنندگان در اين كنفرانس بحث‌هاي گروهي و جدي‌اي نيز در جريان سه روز گذشته دنبال نموده اند تا بتوانند راه‌هاي بهتري براي مبارزه با فساد پيدا كنند.
اشتراك كنندگان اين كنفرانس مي‌گويند: در صورتي كه شيوه‌هاي درستي در مبارزه با فساد اداري عملي شود و به تصميم اين كنفرانس توجه صورت گيرد جلو فساد اداري گرفته خواهد شد
دولت افغانستان از چندي به اين طرف تحت فشارهاي داخلي و بين‌المللي قرار دارد تا به فساد گسترده اداري در اين كشور پايان بدهد و بتواند راه خود را به سوي آينده روشن در اين كشور باز كند.

كارشناسان و مردم اين كشور كه توقعات زيادي از اين كنفرانس دارند، مي‌خواهند تا اقدامات جدي براي از بين بردن فساد اداري اتخاذ شود و قناعت جامعه بين‌المللي نيز با برداشتن قدم های عملي در اين رابطه، فراهم گردد.
رئيس جمهور كشور كه در اين اواخر علم مبارزه جدي با فساد اداري را برافراشته است، گفته است كه افراد مفسد را ديگر در دستگاه دولت جای نخواهد داد.



منبع : آوا - کابل
https://avapress.com/vdcbwzb8.rhba5piuur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما