تاریخ انتشار :جمعه ۸ جدی ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۴۳
کد مطلب : 155553
همدردی هیأت رهبری و کارمندان خبرگزاری های دید، رشد و اطلس با مسئولین و کارمندان خبرگزاری صدای افغان(آوا) و مرکز تبیان

در ادامه حمایت های رسانه ای از خبرگزاری صدای افغان(آوا) و مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان به دنبال حمله تروریستی روز گذشته(پنج شنبه) بر این دو نهاد، هیأت های رهبری و کارمندان خبرگزاری های دید، رشد و اطلس این جنایت را تلاشی برای خفه کردن آزادی بیان عنوان کردند.

به گزارش خبرگزاری صدای افغان(آوا)، در یک پیام هیئت رهبری و کارمندان "خبرگزاری دید" آمده است که "با ابراز همدردی ژرف و عرض تسلیت به خانوادگان قربانیان حملات مرگبار روز ۷ جدی بر خبرگزاری آوا، آن را به شدت محکوم کرده و جنایت علیه بشریت و تلاش برای خفه کردن آزادی بیان می‌داند".

خبرگزاری دید به این باور است که حمله به رسانه‌ها و مراکز فرهنگی نمی‌تواند فریاد بلند آزادی بیان را خفه کرده و دیکتاتوریزم را خشنود کند.

این خبرگزاری خاطرنشان کرده که حمله انتحاری بر خبرگزاری آوا، یک بار دیگر نشان داد که ضرورت بازنگری در سیاست‌های امنیتی، فرهنگی، صلح و برنامه‌ریزی حکومت وجود دارد و باید تغییر کند.

"خبرگزاری رشد" نیز در پیامی حمله تروریستی به خبرگزاری صدای افغان(آوا) را محکوم کرده و گفته است: "باردیگر سفاکان عصر با هدف قراردادن غیرنظامیان بی گناه ثابت کردند که به هیچ اصول انسانی پایبند نبوده و به دنبال ترویج ویروس وحشی گری خود در میان جامعه متدین و صلح طلب افغانستان هستند".

بدین وسیله اهالی خبرگزاری رشد مراتب عمیق تسلیت خود را به خاطر رویداد ددمنشانه حمله تروریستی به دفتر مرکزی خبرگزاری صدای افغان(آوا) در کابل، به همکاران عزیزمان در این رسانه وزین ابراز می کند.

سید احمد موسوی مبلغ، رئیس "خبرگزاری اطلس" نیز در پیامی در محکومیت حمله خونین بر مرکز فرهنگی تبیان و خبرگزاری صدای افغان، ضمن محکوم کردن این حمله تروریستی، گفته است که گروه تروریستی داعش قصد دارد انتقام شکست خفت بار خود در سوریه و عراق را، با هدف قرار دادن اهل خرد در افغانستان بگیرد.

وی در پیام خود خاطرنشان کرده است: "شهادت ده ها تن از نخبگان علمی و فرهنگی و رسانه ای کشور که صبح روز پنج شنبه در کابل و به دست شقی ترین موجودات دنیای معاصر صورت گرفت، برای ما فاجعه و برای خود آنها تاج افتخار خواهد بود. این رویداد، که حمله به دین پژوهان ژرف اندیش کشور بود، فی الواقع حمله به تفکرات ناب دینی و اسلامی است. همان تفکری که بنیاد های حکومت ضد بشری داعش را در سوریه و عراق از بن ریشه کن ساخت و اینک، گروهک تروریستی داعش تلاش دارد تا انتقام شکست خفت بار خود در سوریه و عراق را با هدف قرار دادن اهل خرد همین تفکر در افغانستان بگیرد".

به گفته آقای موسوی مبلغ، کسانی که در حادثه تروریستی صبح روز پنج شنبه کابل به شهادت رسیدند، سربازان خط اول جبهه جنگ فکری و رسانه ای در تقابل با گروه های افراطی تحت حمایت غرب و آمریکا بودند و از دشمنی که در میدان جنگ نظامی، به سختی شکست خورده، انتظاری جز تقابل ناجوانمردانه با قلم و فکر اندیشه ورزان صاحب خرد نمی رود.

وی به نمایندگی از تمامی همکاران خود در خبرگزاری اطلس و سایر مجموعه های رسانه ای مرتبط و نیز مجموعه های علمی و آموزشی همکار، این حادثه بزرگ را به محضر امام عصر(عج الله تعالی فرجه الشریف) و ملت شهید پرور افغانستان و بازماندگان این حادثه و نیز جناب آقای حسینی مزاری ریاست محترم مرکز تبیان تسلیت عرض کرده و از خدای متعال برای شهدای عزیز و بزرگوار، علو درجات و برای بازماندگان آن ها اجر و صبر مسئلت نموده و ابراز امیدواری کرده زخمی های این حادثه نیز هرچه زودتر شفای عاجل پیدا کنند.

این در حالی است که روز گذشته، دفتر "نی"، حمایت کننده رسانه های آزاد در افغانستان، طی یک نشست مطبوعاتی تحت عنوان "سال ۲۰۱۷ دومین سال خونین برای خبرنگاران افغانستان" اعلام کرد، سال جاری میلادی خونین‌ترین سال برای خبرنگاران افغانستان بود. درسال جاری میلادی، ۴ مورد خشونت گروهی و ۹۱ مورد خشونت مختلف صورت گرفته و ۱۱ خبرنگار در سرتاسر کشور جان شان را از دست داده‌اند، که با این آمار افغانستان سومین کشور ناامن بعد از سوریه ومکسیکو برای خبرنگاران شناخته شد.

https://avapress.com/vdcbssb8frhbssp.uiur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما