تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۴ عقرب ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۱۱
کد مطلب : 153104
جنازه فاروق فیضی با شکوه خاصی به خاک سپرده شد

"غلام فاروق فیضی" خبرنگارمستعد و توانای کشور که از چندین سال بدین‌سو با بیماری صعب‌العلاج دست و پنجه نرم می‌کرد، شب گذشته در شهرهرات جان بجان آفرین تسلیم کرد.
به گزارش خبرگزاری آواس، مراسم تشیع جنازه و وداع مقامات دولتی، فرهنگیان و خبرنگاران ولایات زون غرب، امروز در ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات برگزار شد.
"محمد آصف رحیمی" والی هرات پیام "محمد اشرف غنی" رییس جمهور کشور را قرائت کرد.
در این پیام آمده که: "مرحوم "فاروق فیضی" ژورنالیست و خبرنگار فعال و ورزیدۀ افغانستان بود که قسمتی از عمر گران‌بهایش را در راه نهادینه‌ساختن آزادی بیان و اطلاعات، سپری کرد".
در پیام رئیس جمهور، نبود فاروق فیضی به مثابۀ جوان مسلکی و آگاه عرصۀ خبرنگاری، برای جامعۀ رسانه‌ایی افغانستان را یک ضایعه بزرگ دانسته است.
در همین حال، "آریا رئوفیان" رئیس اداره اطلاعات و فرهنگ هرات درگذشت آقای فیضی را به خانواده وی تسلیت گفته و افزود که فیضی یک خبرنگار توانمند و تکرار ناشدنی برای جامعه رسانه‌ای افغانستان بود که در راستای کار خبرنگاری و آزادی بیان زخمات زیادی کشید.
وی تاکید کرد که آقای فیضی یک خبرنگار و ژورنالیست مطرح کشور نبود بلکه وی یک فرد عدالتخواه، مهربان و دلسوز مردمش بود.
رئیس اداره اطلاعات و فرهنگ هرات از وی به‌عنوان یک شخصیت استثنایی یاد کرد و گفت که وی کوشش می‌کرد تا در آبادی وطنش سهم خوب و فعال داشته باشد.
همچنان پیام‌هایی ازسوی مشاور امنیت ملی کشور، فعالین جامعه خبرنگاری و مقامات دولتی، مشایخ و نمایندگان مردم قرائت شد که در هر یک ازین پیام‌ها، ازخدمات ماندگار فیضی به نیکی یاد شد.
"خلیل احمد شهید زاده" عضو مجلس نمایندگان نیز از فاروق فیضی بعنوان جوانی توانمند یاد کرد.
"فاروق فیضی" در سال ۱۳۵۸ در قریه طوق‌چی مروبط ولسوالی گذره هرات در یک فامیل فرهنگی و علمی دیده به جهان گشود. وی تصحیلات ابتدایه را در مسجد قریه‌شان نزد علمای دین فراگرفت و بعد شامل مکتب متوسطه به نام "بکه" شد و دوران لیسه را در مکتب دادشان سپری نمود.
آقای فیضی با روی کار آمدن رژیم طالبان مکتب را ترک نموده و در دانشگاه "الجامعته الاسلامیه العلوم التغنیه" شامل گردید و تا صنف چهاردم را در آنجا تحصل کرد.
وی در سال ۱۳۸۱ شامل امتحان سراسری کانکور گردیده در نتیجه به دانشکده ادبیات بخش ژورنالیزم راه یافت و در سال ۱۳۸۴ از آن دانشکده فارغ گردیده.
آقای فیضی در این مدت در رسانه‌های مختلف محلی و بین المللی برای بهبود وضعیت مردمش قلم زد و وی می‌خواست تا وضعیت مردم را با کار خبرنگاری و اطلاع‌رسانی تغییر دهند.
اما زندگی بیش ازین برایش فرصت نداد و بالاخره شب گذشته به دلیل مریضی سرطان که عاید حالش گردیده بود، دارفانی را وداع گفت.
قابل یادآوریست، جنازه "فاروق فیضی" در ولسوالی گذره با حضور هزاران تن از مردم تشییع و بخاک سپرده شد.

https://avapress.com/vdcbgfb8arhbs8p.uiur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما