تاریخ انتشار :پنجشنبه ۳۰ ثور ۱۳۹۵ ساعت ۲۱:۱۴
کد مطلب : 126546
رئیس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در دیدار با مسئولین تلویزیون کوثر:

تلویزیون "کوثر" شمع فروزانی است در راستای تبین اهداف ولایت، امامت و مبانی اسلامی

تلویزیون "کوثر" شمع فروزانی است در راستای تبین اهداف ولایت، امامت و مبانی اسلامی
وجود همکاری بین رسانه های ارزشی، موهبت های فراوانی را می تواند فراهم بکند که برای رسیدن به اهداف اسلامی توفیق پیدا بکنیم و از توان های یکدیگر استفاده بکنیم
حجت الاسلام والمسلمین سیدعیسی حسینی مزاری رئیس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان، با جمعی از همکاران، با حضور در دفتر تلویزیون کوثر در کابل، از برنامه های ارزشی این تلویزیون با اهدای لوح سپاس تقدیر کرد.
آقای حسینی مزاری در این محفل انگیزه حضور خود را در دفتر تلویزیون کوثر، دیدار با رئیس، مسئولین و کارمندان تلویزیون کوثر و آغاز ارتباطات نیک و فعال و پرتلاش خواند.

رئیس عمومی مرکز تبیان گفت: در ضمن این دیدار، عنوان کرد که بایسته است با استفاده از فرصت به نکاتی اشاره کنم که نکته اول تقدیر از رئیس و کارکنان تلویزیون کوثر است.
آقای مزاری، با برشمردن دلایل تقدیر از تلویزیون کوثر گفت:
اولین انگیزه تقدیر این است که تلویزیون کوثر یکی از میراث های گرانبهای شخصیت برجسته علمی، مبارز و جهادی مرحوم حضرت آیت الله تقدسی (رح) است.

به گفته رئیس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان، آیت الله تقدسی علاوه بر اینکه یکی از شخصیت های مبارزه و جهاد و فعال در عرصه های علمی و فرهنگی کشور بود، از کسانی بودند که ماه‌ها خدمت شان بودیم و از نزدیک همکاری نزدیک با ایشان در پیشاور و کابل داشتیم.
این شخصیت فرهنگی، انگیزه دوم را بحث اهتمام مسئولین تلویزیون کوثر در بحث نفس فعالیت های رسانه یی دانست و گفت: "هر چند این هتمام از سوی آیت الله صورت گرفت و تأسیس شد ولی ادامه دادن کار رسانه یی کار سخت و دشواری است که قطعا تمرکز، توجه، فعالیت، صبر و استقامت نیاز دارد.

رئیس عمومی خبرگزاری صدای افغان(آوا) تصریح کرد: این کار شما و مسئولین تلویزیون کوثر نسبت به انجام فعالیت های رسانه یی، جای سپاس دارد، در شرایطی که کارتلویزیون سنگین بوده و پیگری آن بسی دشوار اما ارزشمند است. لذا خواستیم به عنوان یک عنصر فعال رسانه یی که ارزش کار رسانه را می دانیم، از شما و دست اندکاران تلویزیون کوثر تقدیر و تشکر کنیم.

حسینی مزاری انگیزه سوم را ارزشی بودن کار این رسانه در شرایطی دانست که میلیاردها دالر برای به ابتذال کشانیدن مردم کشور در عرصه های اعتقادی، اخلاقی، عبادی و اجتماعی خرج می شود. حال در چنین فضایی تلویزیونی با نام مبارک "کوثر" شمع فرزوانی می شود در راستای تبین اهداف ولایت، امامت و مبانی اسلامی. ازین رو فعالیت ارزشی این تلویزیون برای مردم مسلمان افغانستان غنیمت است، پس نه تنها ما، بلکه هر فرد مسلمان افغانستانی باید از وجود چنین کارهای ارزشی حمایت کنند. احزاب، شخصیت ها و مراکز فرهنگی نباید حمایت شان تنها در سطح سخنرانی و شعار باشد، بلکه در عرصه اقتصادی، معنوی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی نیز حمایت صورت بگیرد.
این فعال فرهنگی اظهار امیدواری کرد که سالهای سال دیگر این تلویزیون به کار خودش ادامه بدهد و مردم افغانستان از روشنگری ها و تبلیغ ها و تبیین های آن بهره مند شوند.

این عالم دینی، انگیزه چهارم را حضور فعال تلویزیون کوثر جهت پوشش مجالس و محافل مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان دانست و گفت: اگر چه رسانه های زیادی در محفل ما حضور پیدا می کنند، ولی تلویزیون کوثر حضور جدی دارد و در جهت پوشش برنامه های مختلف ما، اهتمام خاص نشان می دهد.
آقای مزاری با ذکر نکته دوم، درباره گسترش فعالیت های این رسانه ارزشی گفت: قطعا تا اینجا، کار تلویزیون کوثر اثر گذار بوده، ولی با توجه به نیازمندی های جامعه ارزشی افغانستان، خیلی لازم است که به مراتب بیش از گذشته با قوت حضور پیدا کند و با ارتقای زمان، کیفیت و کمیت برنامه ها، به نیازمندی ها و ذایقه مخاطبین توجه خاص داشته باشد به خصوص در ساحه نشرات که در برخی از مناطق کابل فرکانس دریافت آن ضعیف می باشد.
این کارشناس مسایل فرهنگی و رسانه ای گفت: هر چند توسعه برنامه های این تلویزیون، نیاز به امکانات و هزینه زیادی دارد، اما اگر مقاومت، صبر، حوصله و اصرار در کار وجود داشته باشد، خداوند توفیق نصیب می کند، با توجه به اینکه کار شما یک کار ارزشی و در راه خدا و مسیر پیامبر بزرگوار اسلام(ص) و اهلبیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) می باشد، لذا قطعا مورد توجه قرار می گیرد.

رئیس مرکز تبیان، نکته سوم را همکاری بین رسانه های ارزشی در شرایط امروز افغانستان دانست و گفت: متأسفانه همکاری بین رسانه های ارزشی یا وجود ندارد و یا خیلی ضعیف است.

به گفته این عالم دینی، طبعا وجود همکاری بین رسانه های ارزشی، موهبت های فراوانی را می تواند فراهم بکند که برای رسیدن به اهداف اسلامی توفیق پیدا بکنیم و از توان های یکدیگر استفاده بکنیم.
او با نام بردن از تلویزیونهای ارزشی تمدن و نور و برخی رسانه های دیگر تأکید کرد: عزم را جزم بکنیم و دور هم بنشینیم و از اوضاع و احوال یکدیگر جویا شویم و نسبت به پیشرفت رسانه های ارزشی توجه نشان بدهیم و دست به دست هم بدهیم و هم پوشانی داشته باشیم، شما ما را کمک کنید و ما شما را کمک کنیم.

حسینی مزاری، نکته چهارم را مواجهه و مهاجمه با امواج رسانه های مبتذل در کشور دانست و گفت: با توجه به تبلیغات وسیع و گسترده ای که علیه مبانی دینی و مذهبی و فقهی ما وجود دارد، ما هم باید برنامه هایی داشته باشیم که در هماهنگی با یکدیگر بوجود بیاوریم، به گونه ای کار کنیم که موج ایجاد کنیم و دیگران مقابله کنند. لذا ما باید مهاجم و تهاجم کننده باشیم، چه در عرصه افکار جهانی و منطقه ای و چه برای تحت تأثیر قرار دادن کفار، چه کفار حربی و غیر حربی، چه آنهایی که علیه ما برنامه دارند و یا ندارند.

آقای مزاری درباره شبهاتی که فعلا در کشور وجود دارد، گفت: " قبل از اینکه ما پاسخ شبهات را بدهیم، کار ما به گونه ای اثر گذار باشد که دیگران پاسخگوی مسایل و مطالبی باشند که از طرف ما ارایه می شود.
این فعال اجتماعی گفت: ضمن اینکه فضای رسانه یی کشور خطرناک است و رسانه های قدر و بزرگی در حال فعالیت علیه مذهب و مکتب می باشند، ولی فرصت هایی خوبی در اختیار ما و شما است که اگر از این فرصت ها استفاده بکنیم، برای محقق کردن اهداف رسانه های خودمان تأثیر گذار خواهیم بود.

آقای مهدی کریمی (تقدسی) رئیس تلویزیون کوثر ضمن خوش آمدگویی به رئیس، مسئولین و اعضای مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان و خبرگزاری صدای افغان(آوا)، گفت: حضرت حجت الاسلام والمسلیمن سیدعیسی حسینی مزاری شخصیت سیاستمدار ارزش گرای افغانستان است که یک عمر در سنگر جهاد فرهنگی بوده اند و از خداوند توفیقات مزید برای ایشان خواستاریم.
آقای کریمی گفت: حضور گرم و صمیمانه شما به معنای تشویق کارمندان تلویزیون کوثر در جهت ادامه کار رسانه ای در کشور است.

او گفت که با احساس مسئولیت و درک نیاز جامعه به یک رسانه دینی، با اقدام مرحوم حضرت آیت الله تقدسی (رح) این تلویزیون در سال ۱۳۸۵ تأسیس و در سال ۱۳۸۶ رسماً به فعالیت آغاز کرد.
به گفته وی، زمانی که حضرت آیت الله تقدسی (رح) در یکی از خطبه های نماز جمعه غرب کابل، تأسیس تلویزیون کوثر را بشارت داد، استدلال ایشان این بود که تهاجم فرهنگی در حدی است که غرب و دشمنان اسلام، فرهنگ خود را به بستر خواب فرزندان ما رسانده اند.
آقای کریمی گفت: حضرت آیت الله تقدسی همیشه می خواستند تا از منابع داخلی افغانستان این تلویزیون را راه اندازی کنند، لذا با ارتحال ایشان در سال ۱۳۹۰، تلویزیون کوثر با اجازه مراجع عظام، فعالیت خود را با استفاده از وجوهات شرعی تحت نظارت مراجع ادامه داد.

او گفت ما ادعا داریم که نشرات تلویزیون کوثر ارزش گرا است، اما اینکه در این مسیر چقدر خداوند به ما توفیق داده است، باید مردم کشور قضاوت کنند.
او حضور در جلسات فرهنگی، دینی و مردمی را وظیفه تلویزیون کوثر دانست و گفت: "حقیقتا تنها جلساتی که آگاه کننده و بیدار کننده است نسبت به مسایل زمان با رویکرد اسلامی، همان جلساتی است که از سوی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان برگزار می شود که ما در خدمت شما هستیم.

آقای کریمی گفت: فعالیت در راستای همکاری با مرکز تبیان، وظیفه ما است، زیرا جلساتی که شما برگزار می کنید، جلساتی است که جهت روشنگری اذهان مردم در راستای سیاست هایی که در جهان اسلام اعمال می شود، برگزار می شود.
رئیس تلویزیون کوثر از همکاری بین رسانه های ارزش گرا استقبال نمود و گفت: ما هم طرفدار برگزاری چنین جلساتی هستیم و باید فضای همکاری در قالب مکانیزم و جلسات متعدد تعریف شود.

به گفته وی، چه قدر خوب است که تمام رسانه های ارزش گرا از ظرفیت های یکدیگر استفاده بکنند.
او گفت مجموعه رسانه هایی که علیه دین و ارزش های مردم کمر بستند، به تنهایی هیچ کاری نمی توانند، بلکه شرکای داخلی و خارجی دارند و با پیشتیبانی آنها علیه دین و ارزشهای اسلامی کار می کنند.

در پایان، حجت الاسلام والمسلمین سید عیسی حسینی مزاری با اهدای لوح سپاس به آقای تقدسی، از خدمات رسانه ای ارزشی ایشان و سایر کارکنان تلویزیون تمدن به صورت نمادین تقدیر به عمل آورد.
منبع : خبرگزاری صدای افغان(آوا) - کابل
https://avapress.com/vdcba0b80rhb5sp.uiur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما