تاریخ انتشار :جمعه ۲۳ سرطان ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۳
کد مطلب : 146328
هدف کلی "گپ جوان" توانمندسازی جوانان برای بیان دیدگاه های شان است

در پایان برنامه "گپ جوان" در ۵ ولایت کشور، مسئول هماهنگ کننده این برنامه در ولایت بلخ می گوید که هدف کلی برنامه گپ جوان توانمندسازی جوانان برای بیان دیدگاه های شان از طریق شبکه های اجتماعی و با استفاده از فنون عکاسی و فیلم برداری همراه با کارگاه دادخواهی و پنج برنامه دیگر فرهنگی بود.

به گزارش خبرگزاری صدای افغان(آوا)، غلام عباس حسینی، مسئول هماهنگ کننده گپ جوان در بلخ، به آوا گفت که پروسه گپ جوان همه ساله در سرتاسر افغانستان دایر می گردد و ۵ ولایت را زیر پوشش قرار می دهد. به گفته وی، در سال جاری این پروسه همزمان در ولایات بلخ، کابل، پنجشیر، قندهار و ننگرهار برگزار شد.

آقای حسینی می گوید، در طول هفت دوره برگزاری برنامه گپ جوان، حدود بیش از ۱۰ هزار جوان اشتراک نموده اند که پس از پایان آن، تعداد زیادی از عکاسان جوان توانستند در جشنواره های بین اللملی عکس و عکاسی اشتراک نمایند و برنده جوایز ارزشمندی شوند.

او می فزاید که کوچکترین تأثیر برگزاری پروسه گپ جوان، انگیزه دادن به نسل جوان برای آینده بوده است.

هماهنگ کننده برنامه کپ جوان در بلخ با بیان این که همیشه با جوانان بوده، خاطرنشان ککرد که بزرگترین مشکل جوانان ما، بی کاری و اعتیاد است.

وی ادامه داد که پروسه گپ جوان تا حدی یک تعداد جوانان را با آموزش وب لاگ نویسی، تویتر، فیسبوک و ایمیل نویسی از معضل بی کاری نجات داده و اشتراک کنندگان توانسته اند در بخش های مختلف صاحب وظیفه شوند، ولی چالش بیکاری با این برنامه ها برطرف نخواهد شد.

کاوه بشارت، یک تن از جوانان اشتراک کننده در برنامه گپ جوان در بلخ می گوید: "ما از سه ماه به این طرف تحت آموزش بودیم و عکاسی کرده در سایت ها می گذاشتیم مورد تشویق مردم قرار می گرفتیم. این برنامه ها جوانان را به سوی آبادی کشور سوق می دهد".

اما بشارت اعای هماهنگ کننده گپ جوان را در مورد اشتغال زایی رد نمود و گفت که تاکنون از طریق این برنامه دارای کدام وظیفه و شغلی نشدهاست، اما این برنامه بسترسازی کرده و آن ها را با دفاتر مختلف آشنا نموده است.

به گفته او، امید که این برنامه بالای تمام جوانان مؤثر واقع شده و ظرفیت نسل جوان بالا برود.

https://avapress.com/vdcb50b8wrhbafp.uiur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما