تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۱ قوس ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۵۸
کد مطلب : 134609
یک سوم اطفال مصاب به سوراخ قلب می میرند

مسوولان جمعیت هلال احمر افغانی( سره میاشت) می‏ گویند: هزینه سنگین درمان بیماری سوراخ قلب باعث شده که شهروندان کشور توان تدوای این بیماری را نداشته باشند.

به گزارش خبرگزاری آوا، سلیم بهره مند رییس صحی جمعیت هلال احمر روز گذشته (چهارشنبه) در یک نشست خبری به رسانه ها گفت: ۶۰۰۰ هزار طفل مصاب به بیماری سوراخ قلب برای تداوی در جمعیت هلال احمر راجستر شده است، با این حال اگر در مورد این اطفال اقدام جدی صورت نگیرد اکثریت شان جان خواهند داد.

موصوف اظهار داشت: یک سوم اطفالی که درانتظار تداوی سوارخ قلب هستند بخاطری نبود امکانات و مصارف زیاد جانشان را از دست می دهند.

بهره مند علاوه کرد: عمده ترین کمک کننده بیماری سوراخ قلب در افغانستان جمعیت هلال احمر است و دولت نیز در این اواخر همکاری کرده اند.

وی تصریح کرد : آن عده فامیل ها برای تداوی اطفال شان در جمعیت هلال احمر مراجعه می کنند که توان تداوی این بیماری را ندارند.

بر اساس گفته های وی این بیماری ۲۵۰۰ تا۳۵۰۰ دالر هزینه بردار است که اکثریت فامیل را توان دادن این پول را به شفاخانه های خصوصی ندارند.

بهره مند همچنان اظهار داشت: کار اعمار شفاخانه تداوی بیماری سوراخ قلب که دوسال پیش درشهر کابل آغاز شده بود تمام گردیده است که با فعالیت این شفاخانه مشکلات زیادی از بیماران سوراخ قلب رفع خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: کشور هند نیز وعده کرده است که سالانه حدود یک میلیون افغانی به خاطری تداوی بیماری سوراخ قلب به جمعیت هلال احمر افغانی کمک می کند.

آقای بهره مند از تجار، نهاد های ملی و بین المللی خواست که جمعیت هلال احمر را برای تداوی این بیماری کمک نمایند، چون جمعیت هلال احمر به تنهایی توان تداوی این اطفال را ندارد.

قابل یاد آوری است که جمعیت هلال احمر افغانی از سال ۱۳۸۸ تاکنون بیش از ۵۲۰۰ طفل که مصاب بیماری سوارخ قلب بودند تداوی کرده و۶۰۰۰ هزار طفل دیگر برای تداوی راجستر هلال احمرشده است.

https://avapress.com/vdcawyn6o49nei1.k5k4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما