تاریخ انتشار :جمعه ۹ اسد ۱۳۹۴ ساعت ۲۰:۰۲
کد مطلب : 114962
استفاده از مادیات دنیا از راه مشروع و در راه رضای خدا عبادت است و همچنین ترک دنیا و رهبانیت از دیدگاه اسلام گناه و حرام است
به گفته عالمی نباید فراموش کرد که استفاده از مادیات دنیا از راه مشروع و در راه رضای خداوند خود عبادت است و از آن طرف هم ترک دنیا و رهبانیت از دیدگاه اسلام گناه و حرام است.
به گزارش خبرگزاری آوا، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد آصف عالمی مسوول آموزشی دفتر حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در مراسم هفته وار دفتر معظم له در کابل افزود: زندگی دنیا زود گذر و چند روزه است و به خودی خود ارزش و اهمیت ندارد و ارزشی هم که بر آن بار شده به خاطر حیات ابدی آخرت و زندگی پس از مرگ است.
به گفته او، تمام نعمت هایی که خداوند در این دنیا به انسان عنایت کرده مقدمه ای برای عالم نامحدود، نامتناهی، مقام قرب الهی و نعمت های بی شمار و تمام ناشدنی خداوند در آخرت است.
به گفته این عالم دینی، پس با این حال وظیفه انسان در این دنیا این است که زحمت بکشد و تلاش کند تا مقدمات زندگی همیشگی را فراهم کرده تا در نتیجه مقام قرب الهی و رحمت بی پایان او را در جهان دیگر درک کند.
به باور وی، هرچند زندگی زود گذر دنیا خیلی محدود و ناچیز است، اما همین آمدن و رفتن از این دنیا سرنوشت یک زندگی نا متناهی و ابدی را مشخص می سازد که از این جهت حائز اهمیت است.
به گفته او، خوشبختی و بدبختی انسان در آخرت در گرو سلسله کارهایی است که در دنیا با آن سرو کار دارد.
به عقیده او، هدف از آمدن به دنیا و رفتن از این سرا نیز این است که این زندگی هرچند محدود است، اما اثرات شگرف بر زندگی انسان پس از مرگ می گذارد.
وی افزود: اگر ما واقعا به این عمر کوتاه دنیایی ترتیب اثر بدهیم و به لحظات و دقایقش ارزش قائل شویم میتوانیم پس از مرگ به زندگی باعظمت دست پیدا کنیم.
عالمی همچنان گفت: از آنجایی که ارزش زندگی دنیا بواسطه آخرت و حیات ابدی است لذا هرگونه تلاشی که سبغه خدایی و توحیدی داشته باشد اعم از جمع آوری ثروت، تحصیل علم، خدمات به مردم و... همه در این دنیا ارزشمند و قابل ستایش است.
به گفته عالمی، دین اسلام با پیشرفت و توسعه اقتصادی مخالف نیست، خداوند در قرآن و ائمه دین نیز در موارد مختلف تاکید کرده است که از نعمت های خداوند و طیبات دنیا از راه مشروع آن استفاده کنید، بنابراین هر کسی که بر این باور است که دینداری با پیشرفت و توسعه در تضاد است در حقیقت از دین چیزی را نفهمیده است، زیرا اسلام در همه کار دنیا مشروع بودن و رضایت خداوند را مهم میداند و با وجود این شرایط موانع را از سر راه او بر میدارد و هرگونه تلاش انسان را در دنیا نه تنها مذموم نمیداند که مورد ستایش قرار میدهد.
به گفته مسئول آموزشی دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی در کابل، از دیدگاه اسلام یک مسلمان در عین اینکه زهد و تقوی دارد می تواند سرمایه دار باشد، به توسعه های اقتصادی برسد و به پیشرفت ها دست پیدا کند هیج منافات وجود ندارد.
وی تصریح کرد: تاریخ زندگی بعضی از پیامبران الهی و برخی از بزرگان دین نیز نشانگر این است که زهد تقوی و خدا محوری با دنیا داری و توسعه اقتصادی منافات ندارد.
به گفته او، حضرت سلیمان(ع) که یکی از پیامبران الهی بود بزرگ ترین ثروت و اقتصاد دنیا را در زمان خود در اختیار داشت و همچنین ائمه معصومین(ع) فقط از دنیا کمتر استفاده میکردند نه اینکه آنها از ثروت دنیا و نعمت های خداوند فاصله گرفته باشد تا ما ان را یدک کشیده و بگوییم امامان ما فقیر زندگی کردند و ما به پیروی از آنان چنین باشیم.
بنا براین به گفته عالمی نباید فراموش کرد که استفاده از مادیات دنیا از راه مشروع و در راه رضای خداوند خود عبادت است و از آن طرف هم ترک دنیا و رهبانیت از دیدگاه اسلام گناه و حرام است.
استفاده از مادیات دنیا از راه مشروع و در راه رضای خدا عبادت است و همچنین ترک دنیا و رهبانیت از دیدگاه اسلام گناه و حرام است
https://avapress.com/vdcaiyn6u49n6o1.k5k4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما