تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۱ عقرب ۱۳۹۴ ساعت ۱۹:۱۱
کد مطلب : 118968
سریال ناکامی های نخست وزیر جنگ سالار
بنیامین نتانیاهو؛ نخست وزیر رژيم اسرائیل، گفته است که دستورالعمل‌های جدید اتحادیه اروپا برای بسته‌بندی محصولات تولیدشده در شهرک‌های یهودی‌نشین در اراضی اشغالی فلسطینی، باید مایه "شرمساری" اروپا باشد.

او گفته که این اقدام اتحادیه اروپا یادآور خاطرات تلخ است. این سخن نتانیاهو اشاره‌ به دوران نازی است که تحریم اقتصادی علیه یهودی‌ها اعمال شده بود.

نتانیاهو این دستورالعمل‌ها را تبعیض‌آمیز خوانده و گفته است چنین حرکتی، باعث "جسارت" بیشتر افرادی می‌شود که در صدد حذف اسرائیل هستند.

به موجب این دستورالعمل‌های جدید، محصولات تولیدشده در این شهرک‌ها برچسپ 'ساخت اسرائیل' را نخواهند داشت.

این به معنای آن است که محصولات تولیدشده در اراضی که پس از جون ۱۹۶۷ به اشغال اسرائیل درآمده اند، برچسپ ساخت اسرائیل را نخواهند داشت.

شهرک‌های یهودی‌نشین ساخته شده در اراضی اشغالی فلسطینیان، بیت‌المقدس شرقی و بلندی‌های جولان شامل این دستورالعمل خواهند شد.

این در حالی است که پیشتر هم باراک اوباما؛ رییس جمهوری امریکا با درخواست نتانیاهو مبنی به رسمیت شناختن بلندی های جولان به عنوان بخشی از خاک اسراییل، مخالفت کرده بود.

کارشناسان می گویند که این تصمیم ها همگی نشانگر انزوای بین المللی رژيم جعلی اسراییل و سرخوردگی و بدنامی و شرمساری نخست وزیر جنگ طلب این رژيم بنیامین نتانیاهو است.

پس از امضای توافق هسته ای میان ایران و قدرت جهانی و در پی آن اعلام مخالفت صریح نتانیاهو با امضای آن از سوی امریکا و در نتیجه، ناکامی کارزار وسیع و پرهزینه به رهبری او و لابی اسراییل در امریکا برای ممانعت از تصویب این توافق در کنگره آن کشور، ناظران می گویند که سریال ناکامی های نتانیاهو در ابعاد بین المللی شروع شده و ادامه دارد.

این تصمیم اتحادیه اروپا از نظر حقوقی به معنای آن است که این اتحادیه سرزمین های اشغالی فلسطینی و همچنین بلندی های جولان را به عنوان سرزمین های اسراییلی به رسمیت نمی شناسد. معنای دیگر این تصمیم این است که اسراییل یک رژیم غاصب، متجاوز، زورگو و ناقض قوانین بین المللی است.

در صورتی که این تصمیم را به عنوان موضع رسمی کشورهای اروپایی در قبال غصب و اشغال سرزمین های فلسطینی و بلندی های جولان به وسیله رژيم متجاوز اسراییل بدانیم، این می تواند مبنایی معتبر برای یک دعوای حقوقی بر علیه این رژيم باشد.

به نظر می رسد که هراس مقام های این رژيم از جمله بنیامین نتانیاهو نیز از تبعات آتی این نوع تصمیم گیری ها برای حیات سیاسی و محدوده جغرافیایی این رژيم است.

نتانیاهو در برابر این تصمیم، واکنش تندی نشان داده و آن را به رفتار نازی ها با یهودیان نسبت داده است؛ موضعی که بارها از سوی این رژيم شاهد بوده ایم و سران این رژیم، همواره با اشاره به جنایات نازی ها، از اروپایی ها باج گرفته و مواضع و خواسته های غیر قانونی و غیر حقوقی خود را بر آنها تحمیل کرده اند.

به عنوان نمونه، مقام های آلمانی هنوز هم به مناسبت های مختلف، از اسراییل عذرخواهی می کنند و نسبت به جنایت های صورت گرفته توسط ارتش هیتلری بر علیه یهودیان آلمان، ابراز ندامت و شرمساری می کنند.

این پاشنه آشیل اروپا در برابر اسراییل است؛ اما در سال های اخیر، به دنبال تشدید جنایت های رژيم کودک کش اسراییل در غزه و نیز اخیرا در پی امضای توافق هسته ای میان ایران و قدرت های جهانی که بهبود چشمگیر روابط اروپا و تهران را در قبال داشت، کشورهای اروپایی نیز سعی می کنند، فاصله خود از رژيم بدنام اسراییل را بیشتر کنند.

البته این امر، در نتیجه یک تغییر مهم دیگر نیز صورت می گیرد و آن، سردی کم سابقه روابط امریکا با اسراییل است؛ مساله ای که با امضای توافق هسته ای میان ایران و شش قدرت جهانی به شمول امریکا، به اوج خود رسید و رسانه ای شد.

با این حساب، این اقدامات، سریال ناکامی های نخست وزیر جنگ طلب و ماجراجوی رژيم اسراییل را ادامه می دهد، به علاوه آنکه حلقه انزوای سیاسی این رژيم را تنگ تر کرده و به مبارزات آزادی خواهانه مردم فلسطین نیز مشروعیت و مقبولیت بین المللی می بخشد.
https://avapress.com/vdcaian6a49n6o1.k5k4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما