تاریخ انتشار :يکشنبه ۱ قوس ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۰۴
کد مطلب : 119435
عدم رسیدگی سریع برای آزادی گروگانها، سقوط حکومت وحدت ملی را در پی خواهد داشت
اگر سران حکومت وحدت ملی حواسشان را جمع نکنند و هر چه زودتر برای آزادی هموطنان ربوده شده اقدامات جدی و فوری خودشان را روی دست نگیرند، مطمئنا روند توطئه یکبار دیگر پی گرفته خواهد شد و باز جنازه ها سر دست، خیابان به خیابان و کوچه به کوچه گشتانده شده، با سازماندهی قوی تر تبلیغاتی، تعداد بیشتری از مردمان با قلب های سوخته و چشم های گریان را به صحنه کشانده، توطئه گران با درس گرفتن از شکست دور قبلی، این بار سعی خواهند کرد به هدف نزدیک گردیده در جهت سقوط دادن حکومت وحدت ملی موفقانه عمل نمایند.

به گزارش خبرگزاری صدای افغان(آوا)، حجت الاسلام و المسلمین سید عیسی حسینی مزاری رئیس عمومی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان طی بیانیه ای به گروگان گرفتن ۳۰ نفر از هموطنانمان در مسیر کابل ـ قندهار را محکوم کرد و از ربایندگان خواست هر چه زودتر این بی گناهان را آزاد کرده و دست منحوس شان را از سر این ملت بردارند.

متن بیانیه حسینی مزاری در خصوص به گروگان گرفتن ۳۰ نفر از هموطنان ما در مسیر کابل ـ قندهار
بسم الله ارحمن الرحیم
و مکرو و مکرالله والله خیرالماکرین

مطابق اخبار رسیده، باز هم دشمنان دین و میهن، جمعی دیگر از هموطنانم را در مسیر کابل قندهار ربودند و تا کنون از سرنوشت آنان خبری در دست نیست. اینجانب ضمن اینکه این عمل ددمنشانه و بزدلانه را محکوم کرده، از ربایندگان می خواهم هرچه زودتر این بی گناهان را آزاد نموده، دست منحوس خود را از سر این ملت بردارند و از حکومت وحدت ملی و نیز مجامع جهانی جدا تقاضا دارم که علاوه بر رسیدگی به این ربایش، روندی را در پیش بگیرند که زمینه های اقدامات ضد اسلامی و غیر انسانی گروگان گیری در افغانستان به پایان برسد، یادآوری چند نکته را لازم می دانم:

۱. اقدامات تروریستی در کشور اختصاص به یک قوم و منطقه ندارد، چنانچه، قبل از اینکه تعدادی از شیعیان به گروگان گرفته شده و سرهایشان بریده شوند، در بدخشان این عمل جنایت کارانه اتفاق افتاد و ده ها نفر ذبح شدند. در جلال آباد و برخی نقاط دیگر از سایر اقوام و مناطق نیز گرفتار این مصیبت ظالمانه شدند. اصولا اهداف گروه های تروریستی به ویژه داعش اجرای پروژه های استکباری و خواسته های کشورهای غربی در راستای اسلام هراسی، تخریب زیر ساخت های کشورهای اسلامی و از میان برداشتن شخصیت ها، حلقات و جریان های اسلامی است.

برای رسیدن به این هدف از هر توطئه ای سود می برند، از جمله ایجاد ذهنیت های قوم گرایانه. پس هر فرد، جریان و حلقه ای که تلاش دارند این حرکت تروریستی را قومی ساخته، با استفاده از تحریک یک قوم به محکومیت قوم دیگر بپردازند، در حقیقت در مسیر خواست دشمن قرار گرفته، خواسته و یا ناخواسته آب به آسیاب دشمن می ریزند. از این رو مردم افغانستان هوشیار و بیدار باشند و نخبگان دلسوز کشور به تبیین روند کاری و توطئه های در پیش گرفته شده توسط گروه های تروریستی بپردازند و با استفاده از فضای موجود کشور، احساسات دینی و ملی مردم را بیدار ساخته، دست به دست هم داده برای نجات کشور و مردم نهضت عمومی تشکیل یافته، در برابر اقدامات تروریستی عمل یک دست و واحد صورت بگیرد.

۲. اگرچه تظاهر گروه تروریستی داعش ضدیت خاص با شیعیان است، اما بایستی به این اعتقاد و اذعان رسید که در پیش گرفتن یک چنین شعاری صرفا برای بی خیال کردن پیروان سایر مذاهب است، ولی حقیقت امر آن است که این گروه تروریستی، مخالف تمامیت اسلام و کشورهای اسلامی است و برایش شیعه و سنی و حتی مسیحی و ایزدی فرقی نمی کند، چنانچه این روند فکری و تصمیم گیری گروه تروریستی داعش در عراق، سوریه و لبنان به اثبات رسیده و تاکنون همانگونه که شیعیان را سر بریده اند، بیشتر از آن پیروان اهل سنت را ذبح کرده اند و همان مقدار که علیه مسیحیت از اقدامات جنایت کارانه استفاده کرده اند، پیروان سایر مکاتب و تفکرات را نیز ذبح و مثله نموده اند.

برای آنها شرقی و غربی نیز تفاوتی ندارد به شرطی که آنها را برای رسیدن به اهداف شوم اربابان شان کمک کند. گروه تروریستی داعش تا هنوز تنها برای انهدام اماکن مقدس شیعه کار نکرده اند که بسا اماکن مذهبی اهل سنت و نیز مسیحی ها را منهدم نموده اند. همانگونه که مردمان شرقی را سوزانده و یا سر بریده اند، به گردن زدن نیروهای غربی نیز اقدام ورزیده اند. اما با آن هم، شخصیت ها، حلقات و جریان های شیعه می بایست بیش از گذشته هوشیار و بیدار گردیده، قبل از هرچیز، وحدت صفوف خود را مورد توجه قرار داده، به سرعت به موارد اختلافی پایان داده، با قرار گرفتن در کنارهم و با شور و مشورت دینی، سیاسی و امنیتی، گامهای قاطع و محکم در جهت محافظت از مردم و کشور و مبارزه جدی با دشمنان دین و میهن بردارند.

چه اینکه بزرگان دیر بجنبند، اگر امروز دسته کوچکی از رهگذران را ربوده اند فردا این تهدید در برابر قاطبه ملت قرار گرفته، آن گاه هر تر و خشکی را سوزانده و هر پیر و جوان و هر مرد و زنی از دم تیغ نابکارانه آنها در امان نخواهند ماند.

۳. حکومت وحدت ملی از خواب زمستانی بیدار شود. از تمام توان و امکانات خود استفاده کرده، برای تامین امنیت کشور بکوشد و برای بهبود وضعیت اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ملی تلاش نماید. برای رسیدن به این هدف، زمانی توفیق پیدا خواهد کرد که اصلاحات درونی را سریع روی دست بگیرد. اختلافات را کنار گذاشته، سران مملکت دست در دست هم، برای استحکام پایه های این حکومت، مبارزه با دشمنان و دهشت افگنان و حمایت از تمامیت ارضی کشور و منافع علیای ملی و مردمی در پیش بگیرند.

حواس دست اندرکاران حکومت وحدت ملی جمع باشد که توطئه بین المللی علیه این حکومت در جریان است. اگرچه برخی از حلقات در درون حکومت به این گمان اند که داعش یک پروژه ترانزیتی است و نوک حملاتش متوجه کشورهای آسیای میانه است و به افغانستان و مردم آن کاری ندارد، اما داشتن و ابراز این چنین نگاهی بر فرض نا آگاهانه باشد، خیال باطلی بیش نیست و همگان بایستی مطمئن باشند که غربی ها جدا در تلاشند تا پروژه جنگ و فشارهای تروریستی علیه کشورهای آسیای میانه، چین، هند و ایران محقق شود و در این صورت افغانستان قرار گاه داعشیان خواهد گردید و از این عقبه، جنگ علیه چهار کشور قدرتمند یاد شده پیگیری خواهد شد.

تحقق این پروژه نیاز دارد تا حکومت وحدت ملی سقوط کند و تکمیل در اختیار داعش و یا طرفداران قاطع آن بیافتد. توطئه گران قبلی که سعی داشتند از حرکت میلیونی مردم برای از میان برداشتن حکومت وحدت ملی به توفیق برسند، بیشتر برای کمک به این ایده بود.

اگرچه تظاهرات میلیونی به وسیله عموم مردم دلسوخته و نگران افغانستان، آنهم برای به دست آوردن خواسته های مشروعی صورت گرفت اما جای شکی نیست که سر بریده شدن هفت تن از هموطنان ما و سپس مورد آماج قرار گرفتن حکومت وحدت ملی و شخصیتهای جهادی آن هم از سوی یک حلقه خاص بدنام و با پیشینه های فسق و فجور و ضد دینی، حکایت از توطئه ای داشت که می خواستند یک شبه به امر آمران خارجی لباس تحقق بپوشانند و افغانستان را به ورته خطرناک دیگری که همانا قرار گرفتن در مسیر خواست داعش و اربابان آن است، بیاندازند.

ناگفته پیداست که بریدن سر هفت تن از هموطنان ما توسط گروهی تروریست، با حمایت همان حامیانی صورت گرفت که مصادره کنندگان تظاهرات ملیونی را در کابل هدایت مادی و معنوی می کردند، تا در جهت سقوط دادن حکومت وحدت ملی دست پیدا کنند.

اگر سران حکومت وحدت ملی حواسشان را جمع نکنند و هر چه زود تر برای آزادی هموطنان ربوده شده اقدامات جدی و فوری خودشان را روی دست نگیرند، مطمئنا روند توطئه یکبار دیگر پی گرفته خواهد شد و باز جنازه ها سر دست، خیابان به خیابان و کوچه به کوچه گشتانده شده، با سازماندهی قوی تر تبلیغاتی، تعداد بیشتری از مردمان با قلب های سوخته و چشم های گریان را به صحنه کشانده، توطئه گران با درس گرفتن از شکست دور قبلی، این بار سعی خواهند کرد به هدف نزدیک گردیده در جهت سقوط دادن حکومت وحدت ملی موفقانه عمل نمایند.

۴. مجامع جهانی و کشورهای خارجی حاضر در افغانستان بیش از این با آبرو وحیثیت مردم افغانستان بازی نکنند و نیز زیاد تر از این افکار مردم خود را از مسایل اصلی کشورشان و تحولات و تطورات دنیا منحرف نسازند.

درست است که امروزه مردم ما جهاد ۱۴ ساله را پشت سر گذاشته و تحولات تلخ پس از پیروزی و تسلط نکبت بار طالبانی را سپری کرده و قربانی های بی شماری تا کنون نیز پرداخته و باز می پردازند اما به آزمایش گرفتن ملتی با قدمت چندین هزارساله و با پرونده مبارزاتی منطقه ای و جهانی، سخت به ضرر اهداف و منافع مخالفان و معاندان خواهد بود.

اینجاست که برای کشورهای بیگانه به خصوص همسایه های بدسابقه، بهتر این خواهد بود که واقع نگر شده، برای کمک به مردم افغانستان، اقدامات جدی و عاجل را برای حمایت از دولت و حکومت وحدت ملی افغانستان روی دست بگیرند تا باشد از این طریق وضعیت کشور رو به بهبودی گذاشته، شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور مطلوب گردیده و یک بار دیگر مردم ما ثبات سیاسی عمیق و گسترده را به تجربه بنشینند. حد اقل خواست ما از کشورهای خارجی این است که اگر به مردم ما منفعت نمی رسانند، دست کم با اجتناب از دخالت های سودجویانه، به اسلامیت، تمامیت ارضی و منافع ملی ما شر مرسانند. در غیر آن، حداقل، خدای متعال سزای بدخواهان را داده، دست او تعالی از جایی بلند گردیده، دشمنان دین و میهن ما را سرجایشان خواهند نشاند.

۵. مردم عزیز ما نیز هوشیار و بیدار باشند. در این شب و روزها از زمین و هوا علیه ما توطئه می بارد. نجات از این شرایط و مقابله با آن و رفتن به سوی ترقی و تعالی، نیاز به کمک گرفتن دارد، اما نه از کشورهای خارجی، بلکه اولا از خالق یکتا و رسیدن به این هدف نیازمند اصلاح درونی و پالایش نفسانی خود و عموم جامعه است.

بایستی کاری کنیم که رابطه حقیقی با خدا برقرار شود. آنگاه او تعالی تقاضای ما را بر آورده خواهد کرد. اگرخدا به کمک ما بشتابد هیچ قدرتی دیگر را یارای غلبه برما نخواهد بود و اگر او کمک مان نکند هیچ قدرتی دیگر یارای منفعت رساندن به ما را نخواهد داشت.

دوما به داشته های ملی و داخلی مان توجه کنیم. از ظرفیت ها و توانهای مردمی و میهنی خویش برای به اقتدار رسیدن خود بهره بگیریم. در غیر آن، به انتظار نشستن کمک خارجی ها به معنای مهیا کردن زمینه رفتن به میدانهایی است که پر از دامهای استعماری و استثماری دشمنان است. آنانی که نه تنها به فکر منفعت دینی و ملی ما نیستند بلکه به تقلای وصف ناپذیری در مسیر برده ساختن همیشگی ما و شما مشغول اند .
والسلام من التبع الهدای و دین الحق
سیدعیسی حسینی مزاری
کابل- افغانستان- اول قوس سال ۱۳۹۴ شمسی
https://avapress.com/vdcaeon6m49n6y1.k5k4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما