تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۴ حوت ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۴۹
کد مطلب : 107988
خانه حضرت فاطمه (س) کانون محبت بود
همزمان با فرا رسیدن سالروز شهادت صدیقه طاهره فاطمه اطهر (س) مراسم ترحیم و یاد بود از وفات سید عیسی جلالی یک تن از مجاهدین دوران جهاد برحق مردم افغانستان، در دفتر نمایندگی حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در کابل برگزار گردید.
به گزارش خبرگزاری آوا، این مراسم با حضور حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید عیسی حسینی مزاری؛ نماینده تام الاختیار آیت الله مکارم شیرازی در امور افغانستان، علما و روحانیون، آیات عظام، شخصیت های علمی و فرهنگی برگزار شد.
سخنرانان محفل ضمن تسلیت و تعزیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت دخت گرامی رسول خدا (ص)، وفات نا بهنگام سید عیسی جلالی را به باز ماندگانش تسلیت گفته و برای وی غفران الهی و فردوس برین آرزو کردند.
حجت الاسلام و المسلمین سید مقدس علوی؛ رئیس دفتر حضرت آیت الله مکارم شیرازی در مشهد مقدس که در این محفل صحبت می کرد، ضمن قدر دانی از حضور علما و روحانیون در این مجلس ترحیم، به برخی از ویژگی های سید عیسی جلالی اشاره کرد و گفت: وی علاوه بر اینکه از محبان خاندان عصمت و طهارت بود، یکی از مجاهدین فی سبیل الله در اوایل انقلاب اسلامی افغانستان بود.
به گفته او سید عیسی جلالی با دفاع مردانه از خاک و نوامیس ملی در دوران جهاد مقدس، دَین ملی و دینی خود را ادا کرده است.
اخلاق نیک و حسن معاشرت با مردم، بستگان و سایر مومنین، کمک و همکاری با درماندگان و مستمندان از دیگر ویژگی های سید عیسی جلالی عنوان شد.
آقای علوی در ادامه سخنان خود به اسامی و القاب حضرت فاطمه زهرا(س) نیز اشاره کرد و گفت: بعضی از اسامی اولیای خدا و پیامبران الهی به امر مستقیم خداوند انتخاب می شوند و در این زمینه شاهد قرآنی، روایی و تاریخی زیادی وجود دارد.
به گفته علوی خداوند علم اسماء را به عنوان امتیاز به آدم ابو البشر آموخت آنجا که گفت:" و علم آدم الاسماء کلها" خداوند اول اسماء حسنی را به آدم آموخت و پس از آن به ملائکه ها عرضه داشت.
به باور او اسامی فاطمه زهرا (س) که یکی از معصومین (ع) و یگانه دختر فخر عالمین حضرت محمد (ص) می باشد، بدون تردید از سوی خداوند و نظر به ظرفیت شخصیت آن بانوی بزرگوار انتخاب شده است.

به گفته او در کتاب های روایی و تاریخی، از نه تا یازده اسم و لقب برای فاطمه زهرا (س) ذکر شده است که از آن جمله صدیقه، طاهره، هانیه، مرضیه، مطهره، راضیه، عزرا بتول و غیره می باشد.
حجت الاسلام علوی گفت که یکی از اسامی فاطمه زهرا (س) هانیه است که مخصوص زنان است و به زنی گفته می شود که به شوهر و فرزندانش فوق العاده محبت داشته باشد.
به عقیده او هرکسی محبت به شوهر را به حد کمال آن رسانده و به منصه ظهور قرار دهد به او هانیه گفته می شود.
علوی افزود: خانه علی و زهرا (ع) که کانون مهر و محبت بود، علاقه زن به شوهر و بر عکس به درجات عالی آن ظهور کرد و درسی شد برای پویندگان راه این دو عضو مهم مکتب تربیتی اسلام و خاندان عصمت و طهارت.
به گفته علوی شدت علاقه زهرا به علی به اندازه ای بود که در راه امام و پیشوایش از تمام هستی خود گذشت.

این عالم دینی به محبت بین حضرت علی (ع) و فاطمه (س) اشاره کرد و گفت: علی (ع) که در میدان های نبرد دشمنان از شمشیرش در امان نبودند و از مقابله با تمام عرب ها هراس نداشت با شنیدن مرگ زهرا (س) زانو هایش سست می شود و به زمین می خورد.
گفتنی است که این محفل با قرائت قرآن و ذکر مصیبت اهل بیت (ع) همراه بود.
https://avapress.com/vdcaa0n6a49nwo1.k5k4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما