کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

ولادت حضرت زهرا(س) باید در تقویم افغانستان به عنوان روز زن ثبت شود

خبرگزاری صدای افغان(آوا) کابل , 23 حوت 1395 ساعت 10:04


عالمان دین از حکومت می خواهند تا روز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) را در تقویم کشور به عنوان روز زن ثبت نمایند.

مطلب فوق توسط سیدمحمد باقر واعظی رئیس دفتر مرکزی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در کابل در مصاحبه با خبرگزاری آوا، عنوان شد.
آقای واعظی گفت، از آنجایی که حضرت فاطمه زهرا(س) دختر گرامی پیامبر اسلام(ص) اسوه و الگوی برای زنان مسلمان است و افغانستان نیز یک کشور اسلامی است، از دولت جمهوری اسلامی افغانستان می خواهیم که روز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) بعنوان روز زن در تقویم کشور ثبت شود.
به گفته این کارشناس مسایل دینی، در دوران جاهلیت که تا هنوز اسلام ظهور نکرده بود، مردم برای زن ارزشی قائل نبودند و زن ها را مثل حیوانات معامله میکردند. هر دختری که متولد می شد، او را زنده به گور میکردند، زیرا در دوران پیش از اسلام، زن را یک موجود ارزش مند، نمیدانستند.

به گفته این عالم دین، آن زمانی (دوران جاهلیت) که برای زن ها هیچ ارزش قائل نبوند، حضرت فاطمه زهرا(س) تولد شد. ولادت حضرت برای زن ها عزت دوباره داد و همچنین یکی از لقب های حضرت زهرا(س) سیده زن های عالمین است. مراد از عالمین؛ یعنی تمام عالم های آخرت، برزخ، مَلَک و...
همچنین خداوند در سوره کوثر میفرماید: "ای پیامبر من به تو بشارت میدهم برای تو کوثر عطا کردیم." مراد از کوثر وجود نازنین فاطمه زهرا(س) را بعنوان خیر کثیر یاد نموده است. از همین روز به بعد، اسلام عزت زن را بیان کرد.

واعظی تصریح کرد، پیامبر اسلام(ص) دست فاطمه زهرا(س) را میبوسید. هر زمانی که پیامبر اسلام به مسافرت میرفتند، اول نزد آن حضرت(زهرا) می آمدند و هر زمانی که برمی گشتند نیز نزد حضرت زهرا میرفتند.

آقای واعظی تأکید کرد، پیامبر در زمان و شرایطی دست زهرا(س) را میبوسید که مردمان آن عصر برای دختران ارزش قایل نبودند و پیامبر با این عمل برای مردم دنیا نشان داد که به عنوان سرور کائنات و اشرف مخلوقات، دست یک زن را میبوسد.
رئیس دفتر مرکزی تبیان اشاره کرد: خداوند اهمیت زن را در سوره طارق بیان میکند و می فرماید: " ما انسان را از آب جهنده ای که از صلب مرد و از بین سینه های زن خارج میشود، خلق کردیم." از اینجا فهمیده میشود که زن نصف پیکره یک جامعه را تشکیل میدهد و بدون زن بقای نسل بشر ممکن نیست. این عظمت و بزرگی زن را فقط اسلام بیان میکند. زیرا الگو و اسوه زنان عالم فقط و فقط فاطمه زهرا(س) می باشد.
باقر واعظی افزود: فاطمه زهرا (س) در هر بخش از زندگی، برای زنان جهان اسوه و الگو است، خصوصاً در بخش حجاب. داستان معروفی است یک شخص نابینا خدمت پیامبر می آید، وارد خانه میشود، زمانی که حضرت زهرا آن شخص را میبیند، خانه را ترک میکند و وقتی که آن مرد از خانه بیرون میشود، پیامبر از حضرت سوال میکند آن مرد نابینا بود، چرا خانه را ترک کردی؟ حضرت زهرا جواب می دهد آن مرد نابینا بود، ولی من بینا بودم، من نخواستم چشم من به آن مرد نامحرم بی افتد. پس از اینجا فهمیده میشود که بهترین عزت زن، مراعات کردن حفظ حجاب است.

آقای واعظی افزود: حجاب برای زن مصئونیت  و عزت است. وقتی انسان یک چیز گرانبهایی دارد آن را در یک جایی محفوظ نگهمیدارد. زنان هم یک موجود بسیار گرانبهایی هستند و باید در حجاب نگهداشته شوند. این را ما به تمام زن ها سفارش میکنیم که از فاطمه زهرا (س) الگو گیری کنند؛ بخاطر  اینکه حجاب عزت زن است.

خداوند به زنان مسلمان اسوه معرفی کرده، پس نباید زنان مسلمان به دنبال اسوه های غربی باشند.  چرا ما باید از هشت مارچ به عنوان روز زن تجلیل کنیم. این روزی است که یک تعداد زن های بی حجاب که فقط برای بدست آوردن شغل بیرونی تظاهرات کردند و آن را بعنوان روز زن معرفی کردند. ما باید روزی را به عنوان روز زن تجلیل کنیم که آن روز، عزت زن و عظمت زن را بیان میکند. فاطمه زهرا(س) زمانی به دنیا آمد که زنان هیچ نوع ارزش نداشتند و فاطمه زهرا(س) دوباره برای زنان عزت بخشید و باید ما روز تولد حضرت زهرا را بعنوان روز زن تجلیل کنیم.
این عالم دینی علاوه کرد: شیر مادر و تربیت مادر برای فرزندان بسیار تاثیر دارد. یک مادر میتواند فرزندی تحویل جامعه بدهد که منشاء فساد در جامعه شود و یا یک مادر میتواند فرزندی را به جامعه تقدیم کند که منشاء اصلاحات در یک جامعه باشد. فاطمه زهرا(س) در بخش تربیت فرزندان، الگوی نمونه و بی نظیر است آن حضرت چهار فرزند را تربیت کردند که هر کدام آنها رهبران جامعه بودند. کسانی بودند که تحول ایجاد کردند. امام حسن و امام حسین الگوی عدالت و عدالت خواهی بودند و همچنان حضرت زینب و ام کلثوم. این چهار فرزند حضرت زهرا کسانی بودند که مردم را بر علیه ظلم دعوت می کردند و تغییراتی را در جامعه ایجاد کردند. زنان و مادران مسلمان اگر میخواهند فرزندان نیک تحویل جامعه بدهند باید از حضرت زهرا الگو گیری کنند.
در حالی از هشت مارچ روز جهانی زن در سراسر کشور تجلیل به عمل می آید که علمای اسلام این روز را بعنوان روز زن خطاب نمیکنند. به باور آنان تجلیل از هشت مارچ فرهنگ غربی ها است که در کشور های اسلامی پیاده میشود. خواست علما از دولت جمهوری اسلامی افغانستان ثبت کردن ولادت با سعادت حضرت زهرا بعنوان روز جهانی زن در تقویم کشور میباشد.


کد مطلب: 139283

آدرس مطلب :
https://www.avapress.com/fa/news/139283/ولادت-حضرت-زهرا-س-باید-تقویم-افغانستان-عنوان-روز-زن-ثبت-شود

آوا
  https://www.avapress.com